• DOLAR 32.386
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.515
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır İl Kadın Kollarından "Kudüs Bizimdir" mitingine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci ABD Başkanı Trump ve terörist Netanyahu'nun şer planına tepki amacıyla Diyarbakır'da bu pazar düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine destek gelmeye devam ediyor.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Serap Tagil, 9 Şubat Pazar günü Peygamber Sevdalıları ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından Diyarbakır'da düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine tüm üye ve gönüllüleri ile birlikte destek vereceklerini söyledi.

Mescid-i Aksa ve Filistin'in bir karış toprağını dahi işgalci zalimlere bırakmalarının mümkün olmadığını ifade eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Tagil, bu konuda her türlü bedeli vermeye hazır olduklarını belirtti.

"Mescid-i Aksa biz Müslümanlarındır"

İşgalci ABD ve ortağı siyonist çetenin Müslümanların her daim kötülüğünü düşündüklerine dikkat çeken Tagil, "Müslümanların dağınıklığından faydalanan şeytan ABD ve siyonistler her defasında farklı şeytani planlarını devreye koymaktadırlar. En son açıkladıkları ihanet planıyla Filistin'i tümden esaret altına almayı ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'mızı da elimizden almayı hedefliyorlar. Baktığımızda Müslümanların gölgesini hazmedemeyen bu siyonistlerin Müslümanlara iyilik düşünmesi mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Filistin'in her karış toprağını sonuna kadar savunacaklarını söyleyen Tagil, sözlerine şöyle devam etti:

"Mescid-i Aksa biz Müslümanlarındır. Bu söyleyeceklerimiz iyi bilinsin: Ne Filistin'in bir karış toprağını ne de Mescid-i Aksa'mızı asla siyonistlere vermeye razı olmayacağız. Bu konuda her türlü bedeli vereceğimizi buradan dünyaya ilan ediyoruz. Bu hafta sonu Kudüs için yapılacak miting öncesi herkes birer Filistinli ve birer Kudüslü anne olmalıdır. HÜDA PAR Diyarbakır İl Kadın Kolları olarak tüm üye ve gönüllerimizle bu hafta sonu Diyarbakır İstasyon Meydanında yapılacak olan 'Kudüs Bizimdir' mitingine her türlü desteği vereceğimizi buradan bildiriyoruz. Ayrıca bu katılımın Mescid-i Aksa'ya karşı bir görev olduğunun bilinmesini istiyoruz." (Cihat Altun/Ramazan Zeren-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir