• DOLAR 32.584
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2428.92
  • ...
Şanlıurfa'dan Elâzığ'daki depremzedelere yardım gönderildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Yolun iyilik olsun, yükün kardeşlik olsun" şiarıyla yola çıkan Müftülük, hayırseverlerin de desteğiyle Elâzığ'da mağdur olan depremzedelere bir kamyon ihtiyaç malzemesi ve 20 bin 400 TL nakdi yardım gönderdi.

Konuyla ilgili İlçe Müftü Vekili Şehmus Arslan, ''Gün; kardeşlik, birlik ve beraberlik günüdür. Gün; kardeşinin yanında durma günüdür. Elâzığ'da yaşanan deprem bizi derinden üzmüştür. Depremde vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Evleri yıkılan ve hasar gören kardeşlerimizin yardımlarına koşmak için Viranşehir Müftülüğü olarak yardım kampanyasını ivedilikle başlattık. Hayırseverlerden Allah razı olsun. Bizleri yalnız bırakmayıp yardım toplanmasına vesile oldular. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.'' şeklinde konuştu.

Arslan, "Müftülük olarak bu yardımların toplanmasında başta imamlarımız olmak üzere emeği geçen herkese, ayrıca yardımları yerine ulaştırma konusunda araç tahsisinde bulunan Viranşehir Belediyemizden Allah razı olsun." dedi. (Sabri Acet-İLKHA)












Bu haberler de ilginizi çekebilir