• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Siirt'ten 4 TIR'lık yardım malzemesi İdlib için yola çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt'te düzenlenen törene Vali Yardımcısı Lokman Düzgün, İl Müftüsü Ahmet Altıok, Din Görevlileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siirtli hayırseverlerin şartları zorlayarak olağanüstü bir fedakârlık yaptıklarını ve çok kısa bir zaman zarfında 4 TIR'dan oluşan bir yardım konvoyu oluşturduklarına dikkat çeken Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, bu yaraların sarılması için bütün İslam âlemini birlik ve beraberliğe davet etti.

 

Altıok, "Cenab-ı Hakka sonsuz şükürler olsun ki bizlere böylesi hayırlı bir faaliyet ve hizmetin içerisinde bulunmayı nasip etti. Biz ecdadımıza sürekli dua ediyoruz ve inanıyoruz ki biz torunları olarak yapmış olduğumuz bu fedakârlıklardan ötürü ecdadımız mahşer gününde bizlerle gurur duyacaklardır. İslam âleminde inanılmaz ve derin yaralar var. Bu nedenle bütün bir ümmeti birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. "Yolun İyilik Olsun" kampanyası çerçevesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu yardım kampanyasının Siirt etabını yürüttük. Gece gündüz demeden çalışan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Siirt il Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi tarafından "Yolun İyilik Olsun" yardım kampanyası kapsamında hayırseverlerin kendilerine teslim ettiği gıda, giyim, ayakkabı ve sobadan oluşan yardım malzemelerini İdlib'e ulaştıracaklarını ifade eden Diyanet Vakfı Siirt il Temsilcisi Ferhat Göztok, 4 yardım TIR'ının bu akşam İdlib'e ulaşacağını belirtti. (Murat Orhan-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir