• DOLAR 32.599
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.605
  • ...
Mustzaflar Cemiyeti Mersin Şubesi`nden Yardımlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mustzaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, özel günlerin yanı sıra her ay düzenli olarak yardıma muhtaç ailelere çeşitli yardımlarda bulunuyor.


Mustzaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, kendilerine yardım talebinde bulunan 5 Suriyeli ailenin temel ihtiyaçlarını karşıladı, 25 aileye gıda yardımında bulundu.


Yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Yardım Komisyonu Başkan Yardımcısı Ömer Ayhan, \"Şuanda başlatmış olduğumuz bir kampanya ile yardımlarımıza düzenli bir şekilde hız vermek istiyoruz. Kampanyamızın adını `Haydi, 1 kg gıda kampanyasına sizde destek olun` diye belirledik. Başlattığımız bu kampanya ile her ay en az 25 aileye düzenli bir şekilde yardımlarımızı ulaştırmayı hedefliyoruz. Son olarak 25 aileye gıda yardımında bulunduk. Bunların içersinde dul ve kimsesi olmayan bir bayan vardı. Bize müracaat eden 5 Suriyeli ailenin temel ihtiyaçlarını giderdik. Şuan bize müracaat eden Suriyeli ailelerimiz mevcut, onlarında ihtiyaçlarını gidermek istiyoruz. Bu konuda halkımızdan destek bekliyoruz\" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir