• DOLAR 32.587
  • EURO 34.934
  • ALTIN 2429.02
  • ...
"Kudüs Bizimdir" mitingi Tertip Komitesi Başkanı Bönül: "Halkımızı meydanlara bekliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

"Yüzyılın İhaneti" olarak kayıtlara geçen işgalci ABD'nin kirli oyununa karşı her kesimden tepkiler gelmeye devam ederken, Peygamber Sevdalıları ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından 9 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda "Kudüs Bizimdir" temalı bir miting düzenlenecek.

Yapılacak olan miting için açıklamalarda bulunan Tertip Komitesi Başkanı Hüsamettin Bönül, "Bilindiği üzere yüzyılın ihaneti, israil ve Amerika'nın Ortadoğu üzerindeki projelerinin bir ayağı olarak uygulanmaya başlandı. Müslümanlar olarak inşallah her platform, yer ve coğrafyada tepkimizi dile getireceğiz. Bu bağlamda elimizden gelen bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bundan dolayı Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda pazar günü saat 13.30 da 'Kudüs Bizimdir' temalı bir miting düzenliyoruz." dedi.

Bönül, "Bu çirkin, art niyetli ve Müslümanları hiçe sayan pis anlaşmaya karşı yekvücut direneceğiz. Rabbimden dileğim; bu miting veya diğer platformlarda dile getirdiğimiz tepkilerin dışında, israile karşı bir yaptırım zemini oluşsun ve Müslümanlar tepkilerini pratize ederek dile getirsin." ifadelerini kullandı.

 

"Kudüs için, aramızdaki ihtilafları bir kenara bırakmalıyız"

Bugün Kudüs'ün içinde bulunduğu durumun Müslümanların ihtilafının bir neticesi olduğunu vurgulayan Bönül, "Bunun en acı ve sıkıntılı faturasını Kudüs'ün ödediğini maalesef izliyoruz ve görüyoruz. Bu bağlamda en azından Kudüs meselesi üzerinden bütün Müslümanları, aralarındaki ihtilafı bir kenara atarak, Kudüs gerçeğini göz önünde bulundurarak Müslümanların ortak değerine sahip çıkma adına meydanlara bekliyoruz. Rabbim bu çabamızı hayırlı kılsın. En azından 17 ay Müslümanlara kıblegâh ve Peygamberler diyarı olan Kudüs inşallah sahipsiz kalmayacaktır." şeklinde konuştu.

Düzenlenecek olan miting için çağrıda bulunan Bönül, şunları söyledi:

"Hafta sonu İstasyon Meydanı'nda saat 13.30 da 'Kudüs Bizimdir' temalı mitinge yediden yetmişe herkesi davet ediyoruz. Çünkü Kudüs, Nablus, Ramallah, Kubbet-üs-Sahra bizimdir. Kudüs'ün bize ait olduğunu göstermemiz için meydanlara bütün halkımızı davet ediyoruz." (Ramazan Zeren, Cihat Altun-İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir