• DOLAR 32.345
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2311.18
  • ...
“Acılı günlerinde de vatandaşlarımızın yanındayız”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla cenazesi olan vatandaşların acısını paylaşan Şahinbey Belediyesi, ilçede sosyal tesislerin içerisinde yaptırdığı 245 adet bay ve bayan taziye evinin yanı sıra her gün 15 ayrı taziyeye hizmet verebilecek şekilde taziye çadırları kuruyor.

Taziye evi ve taziye çadırlarında masa, sandalye, yemek, semaver, çay, şeker, ses sistemi ve diğer malzemelerle acılı ailelere destek olunuyor. Sağlanan bu hizmetten memnun kalan vatandaşlar da Şahinbey Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Vatandaşın sadece iyi gününde değil, kötü günde de yanında olduklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yakınlarını kaybedenlere sosyal tesisler içerisine yaptığı taziye evleri ve taziye çadırları ile hizmet ettiklerini söyledi.

Tahmazoğlu “Vatandaşımızın sadece iyi günlerinde değil kötü günlerinde de yanlarında olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak kurduğumuz taziye evlerimiz ve tahsis ettiğimiz taziye çadırı ile halkımıza hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın acısı, üzüntüsü bizlerinde üzüntüsüdür diyerek, onların ihtiyaçları doğrultusunda onlara destek olmaya çalışıyoruz." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir