• DOLAR 32.5
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.413
  • ...
Mardin’de “Güven ve Huzur” toplantısı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Kızıltepe’de düzenlenen Güven ve Huzur toplantısına katıldı. Kamu kurum müdürleri ve muhtarların da hazır bulunduğu toplantıda, bağımlılık ve uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların desteğini istendi.

Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya; Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, muhtar ve esnaf temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Çetinkaya, “Öğrencilerimize, gençlerimize yönelik uyuşturucu satıcıları ile mücadelemiz devam etmektedir. Vatandaşlarımız da bu kapsamda bizimle işbirliği içinde. Mardin merkez ve ilçe okullarında uyuşturucu satıcıları, suç ve suçlularla mücadele için görevlendirilmiş polis arkadaşlarımız var. Gereken önlemleri almaktadırlar. İl ve ilçelerimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız sürmektedir.” dedi.

Ardından bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, kentte yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. (M. Salih Keskin – İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir