• DOLAR 32.588
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2491.159
  • ...
Şanlıurfa'da 200 Yetim ve muhtaç çocuğun diş tedavisi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Proje ile ilgili konuşan Hayrat Yardım Vakfı Doğu Koordinatörü Abdullah Toprak, "Vakıf olarak 6 yıldır birçok ülkede, on binlerce çocuğu sağlık taramasından geçiriyoruz. Onların muayene, teşhis ve tedavilerini yapıyoruz. Her alanda uzman yüzlerce doktorun katıldığı bu sağlık çalışmalarında tedaviye muhtaç hastaları, yaşadıkları yerlerde veya Türkiye'de erken müdahalelerle sağlıklarına kavuşturuyoruz." şeklinde konuştu.

Toprak, "10 gönüllü uzman diş hekimimizle Şanlıurfa Hayrat Yardım Vakfı Eyyübiye Toplum Merkezimizde 200'den fazla yetim yavrumuzu, hayata gülümser yüzlerle bakmaları için diş muayene teşhis ve tedavilerini gerçekleştirdik. Tedavide dolgu, çekim, flor ve muayeneleri yapıldı. Bu programda emeği geçen gönüllü doktorlara ve kıymetli bağışçılara teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Program ile ilgili görüşlerini beyan eden doktorlar, çok memnun olduklarını, organizasyonun mutluluk verici olduğunu belirterek vesile olan Hayrat Yardım Vakfı'na teşekkür ettiler. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir