• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Elibüyük: İstanbulluları "Küresel Emperyalizm" adlı seminere davet etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

4-5 Şubat tarihlerinde Avrupa ve Anadolu yakasında düzenleyecekleri program ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, İstanbul hakkını programa katılmaya davet etti.

"Küresel emperyalizm silahla yapamadıklarını kültürel emperyalizm ile yapmaya çalışıyor"

Elibüyük, "Here ay düzenli olarak bir seri şeklinde teşkilatlarımız ve bütün İstanbul halkımıza yönelik yapmış olduğumuz eğitim, kültürel çalışmalardan bir tanesini de 4 Şubat Salı akşamı Anadolu yakasında Pendik Ahi Evren Kültür Merkezinde ve 5 Şubat Çarşamba akşamı Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde Genel Başkan Vekilimiz Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılacağı 'Kültürel Emperyalizm' başlıklı bir seminer düzenleyeceğiz. Bu anlamda daha önceden yaptığımız çalışmalardan da halkımızı katılım sağlamaları için bir şekilde haberdar ediyorduk. Bu programı da çok önemsiyoruz. Zira küresel emperyalizm, şu anda ülkeleri istila etmek, dönüştürmek, insani, vicdani, ahlaki, inanç gelenek, göreneklerinden uzaklaştırmak istiyorlar. Artık tankla, tüfekle, silahla yapamadıklarını kültürel emperyalizm ile yapmaya çalışıyorlar." dedi.

Türkiye siyasetinin genel anlamda bu gibi meselelerde daha çok sonuçlar üzerinden bir irade ortaya koyduklarını ancak HÜDA PAR'ın ise sebepler üzerinden siyaset yaptıklarını vurgulayan Elibüyük, "Bunu yaparken de aslında bilfiil sahada seminerler, paneller gibi birçok etkinlik yapıyoruz. Bunlardan birisi de Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı 'Kültürel Emperyalizm' isimli etkinlik olacak." diye konuştu.

"AFAD ile birlikte mart ayı içerisinde farkındalık eğitimleri verilecek"

AFAD İstanbul İl Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmeler neticesinde mart ayında AFAD yetkilileri ile birlikte farkındalık eğitimleri ve depreme hazırlık eğitimi vereceklerini belirten Elibüyük, İstanbul'un büyük bir deprem riski ile karşı karşıya olduğunu, bu anlamda parti olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmak için gayret ettiklerini söyledi. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir