• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün tüm Türkiye'de düzenlenen ve yüzbinlerce Peygamber aşığının katılım gösterdiği "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temalı umre ödüllü Siyer Yarışmasıyla ilgili bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdalıları Vakfı, yarışmaya katılım gösteren bütün yarışmacılara ve katkı sunanlara teşekkür etti.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

Hamd, âlemlerin Rabbine; salat ve selam O'nun Resulünün ve takipçilerinin üzerine olsun. 'Andolsun Allah'ın Resûlünde sizin için -Allah'ı ve âhireti arzu eden ve Allah'ı çokça anan kimseler için- (uyulacak) en güzel bir örnek vardır.' (Ahzâb, 33/21)

Vakfımızın temel amacı Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vessellem)'in hayatının bilinmediği, okunmadığı, yaşanmadığı ev, ruh ve gönlün kalmamasıdır. Bu amaca ulaşmak için birçok etkinliğe imza atan Vakfımız, Hazreti Peygamber (Sallallahu Aleyhi Vessellem)'i, toplum hayatının öznesi yapmak ve O'nu öncelikli gündemimiz haline getirmek amacına hizmet edecek 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı Türkiye geneli, 'Ödüllü Siyer Yarışması'nı bu sene de selametle tamamlamıştır.

Yarışmanın kaybedeninin olmadığına vurgu yapılan açıklamada, "Siyer ile ilgili her yarışma, kaybedeni olmayan bir yarışmadır. Böylesi güzel ve anlamlı bir yarışmaya katılım gösteren bütün yarışmacı kardeşlerimize ve velilerine, yarışma öncesi ve yarışma günü katkı sunan ve destek veren bütün eğitim camiasına, yarışmanın startının verilmesinden yarışma saatinin bitimine kadar bizleri yalnız bırakmayan tüm Peygamber sevdalısı kardeşlerimize ve bu yarışmaya duasıyla, gönlüyle, kalemiyle ve diğer imkânlarıyla destek veren herkese en kalbi duygularla teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbimiz bu yarışmayı 'O'nu (daha çok) okuyup O'nu (daha çok) yaşamaya' vesile kılsın inşallah." denildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir