• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Adıyamanlı veliler: Bizim için başarı çocuklarımızın Peygamberini tanımasıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hazreti Muhammed'in hayatını konu alan Siyer Yarışmasına Adıyaman'da yoğun teveccüh gözlendi.

Oğlunu sınava getiren Ferhat Özbadem, çocukların Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenmesi için yapılan bu yarışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu tür yarışmaların çok önemli olduğunu söyleyen Özbadem, "Çünkü genç neslin Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmesi, onu örnek alması, onun yolunda yürümesi noktasında hayati öneme sahiptir. Bu yönüyle bu yarışmanın çok etkili ve faydalı olduğunu düşünüyorum. İnşallah her geçen sene daha iyi bir şekilde genç nesillere Peygamber Efendimizin hayatını bu yarışmalar vesilesiyle anlatmaya devam etmelerini de temenni ediyorum." dedi.

Çocuklarını yarışmaya katılması için getiren Abdulhalim Aydın, "Bizi ilgilendiren bir yarışma için buraya geldik. Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yapılan bu yarışmanın çok güzel bir yarışma olduğunu düşünüyorum. Diğer vakıflara örnek olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımız hem eğelendiler hem öğrendiler. Amacımız hediye kazanmak değil burada, Peygamber Efendimizin hayatının öğrenilmesidir." ifadelerini kullandı.

Bilal İde ise şunları söyledi: "Amacımız çocuklarımızın Peygamberini tanımasıdır. Buradaki hediyeler arka plandadır. Çok güzel bir etkinliktir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Vakıf olarak çok güzel bir etkinlik düşünmüşler. Çocuklarımız bu konuda daha bilinçli, daha istekli olurlar. Bu etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Çocuklarını yarışmaya getiren Arif Özel de "Çocuğumuz için en güzel hediye Peygamberini tanıması, hediye kazanması değildir.  Burada bir şeyler öğrenek bir şeyler elde etmesi, Peygamberi tanıması bizim için en büyük ödüldür. Biz buna daha çok seviniriz." dedi. (Cemil Özdaş - İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir