• DOLAR 32.508
  • EURO 34.571
  • ALTIN 2498.571
  • ...
Çocuklarımızın Maddi ve Manevi Gelişimlerini Sağlayalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA-Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle Meclisi toplantıları kapsamında Hacıkaymak, Babalık, Mimar Sinan, Şeker Murat, Küçük İhsaniye Mahalleleri`nin sakinleri ile bir araya geldi.
 
Ailelere seslenen Akyürek, "Tek kanatlı kuş uçmaz. Çocuklarımızın maddi gelişiminin yanında manevi gelişimini de mutlaka geliştirmemiz gerekiyor. Bu da değerlerimizin öğretilmesinden geçiyor. Çocuklarımıza asil insan muamelesi yaparak gelişimlerini mutlaka sağlamalıyız" dedi.
Toplantıda, ihtiyaç sahibi ailelere verilen Sosyal Kart, toplu ulaşımda yeni uygulanan abonman kartı ile Gençlik Merkezi`ne üye olanlara verilen Genç Kart`ı da tanıtan Başkan Akyürek, tüm gençleri Büyükşehir Belediyesi tesislerinde çok sayıda indirim imkanı tanıyan Genç Kart`a sahip olmaya davet etti.
 
Belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, en önemli yatırımın insana yapılan yatırım düşüncesiyle ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi`ni yürüttüklerini, toplamda 1 milyon 800 bin kitabı öğretmenlere, öğrencilere ve velilere dağıtacaklarını dile getirdi.
(M.Ata Doğu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir