• DOLAR 32.331
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2298.609
  • ...
SON DAKİKA
Tatilde camiye düzenli giden çocuklar ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı "Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında tatil boyunca beş vakit namazını camide cemaate katılarak eda eden ve Kur'an-ı Kerim'den süreler  ezberleyen çocuklar Viranşehir İlçe Müftülüğünce hediyeler verildi.

Namazlarını cemaatle en çok cemaatle kılan ve süre ezberleyen çocuklara Kışla Camii’nde ödül verme programı düzenlendi. Programda Camii İmam Hatibi Ayhan Yıldız, “Okulların tatil olması nedeniyle başkanlığımızın başlattığı proje kapsamında çocuklarımız sabah namazı dâhil camiye cemaatle namaz kılmak için gelerek ve camilerimiz şenlendi. Bizler de çocukların bu iştiyakını arttırmak için onlara çeşitli hediyelerle onları ödüllendiriyoruz. Rabbim destek çıkan camii cemaatinden razı olsun." şeklinde konuştu.

Ayrıca Programa katılan İlçe Müftü Vekili Şehmus Aslan da "Camilerimizin asıl süsleri camilerimizdeki çiniler, tezyinatlar ve süsler değildir camilerimizin asıl süsleri çocuklarımızdır. Çocuk cıvıltılarının çocuk seslerinin camide yankılanması geleceğe iman dolu gençlerin yetişmesi adına bir umut oluşturmaktadır. Müftülük olarak emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim muvaffakiyetlerini arttırsın. Bizler de çocuklarımızın bu gayretini ödüllendirmeyi amaçladık Bizler de çocuklarımızın bu gayretini ödüllendirmeyi amaçladık  ve bu çerçevede  birinciye tablet, ikinciye bisiklet  üçüncüye bisiklet ve diğer kalan 19 çocuklarımıza futbol topu hediye ettik. Rabbim çocukların bu şevkini arttırsın. ‘’diyerek dua ve niyazlarda bulundu. (Sabri Acet-İLKHA) 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir