• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti'nden Türkiye genelinde düzenlenecek basın açıklamalarına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büyük şeytan Amerika ve siyonist çetelerin "yüzyılın ihaneti" planına karşı Türkiye ve dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

İslam coğrafyasında büyük işgali hedefleyen siyonist plana karşı bir tepki ve çağrı da Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezinden geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yüzyılın işgalini hedefleyen şeytani plan, başta Kudüs olmak üzere bütün mukaddes beldelerimizi hedef almaktadır. Ümmetin içinde bulunduğu hali fırsata çeviren siyonistler ile Amerikan haydutlarının bütün Müslümanları köleleştirecek sinsi tuzağı görülmelidir. Siyonizm'in, Kudüs'ü Yahudileştirme ve Mescid-i Aksa'yı yok etme planına karşı tüm Müslümanlar güçlü bir direniş göstermelidir. Bu, İslam ülkelerinin liderlerinin olduğu kadar Müslüman milletlerin de yükümlülüğüdür." 

Kudüs'ün küresel bir saldırı altında olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Küresel küfür güçleri, tüm imkanları ile İslam'ın mukaddesatını hedef almışken bizlerin topyekûn bir mücadele başlatması imani bir sorumluluktur." denildi.

Açıklamanın sonunda "İşgalci siyonistler ve hamisi büyük şeytan Amerika'yı tel’in etmek ve Küdüs’e sahip çıkmak için tüm temsilciliklerimizi kitlesel basın açıklamaları yapmaya ve halkımızı da bu etkinliklere katılmaya davet ediyoruz." çağrısına yer verildi.

Öte yandan yapılan çağrının ardından başta İstanbul, Diyarbakır, Batman, Mardin, Bingöl, Van olmak üzere birçok il ve ilçede kitlesel basın açıklamaları yapılacağı öğrenildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir