• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
ABD ULUSALCILARI, KÜRESELCİLERE BÜYÜK BİR GOL MÜ ATTI?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

YUSUF CAN – HABER YORUM

En ilginç durumlardan biri Çin’de daha yeni yeni görülmeye başlanan bu virüsün tüm dünya basınında önemli bir yer tutmasıydı.

Sanki birileri bu virüsün yol açacağı tahribatı biliyormuşçasına derhal tüm dünyaya servis ettiler.

Çin’de her gün belki binlerce insan en sıradan hastalıklarla ölüyorken Korona başladığı gibi dünyayı alarma geçiren akıl “Galiba virüsü bulaştıran akla karşı savaşan akıldı!”

Virüsün kendiliğinden ortaya çıkmadığı, yılan-fare-kedi- köpek.. gibi hayvanlardan bulaşmadığı neredeyse kesin gibi.

Çünkü Uzak doğuda sadece Çin değil Vietnam, Tayland gibi ülkeler de aynı yiyecekleri kaç bin yıldır yemekteler. Buna rağmen böylesi bir virüs görülmedi.

ABD ve Çin arasında süregelmekte olan ‘Ticaret Savaşları’ belki Çin’de birkaç milyar dolarlık zarara yol açtı. Ancak Korona virüs salgını geçen bu kısa süre içinde 1,5 trilyon $’ lık bir maliyete yol açmış görünüyor. Tabii her geçen gün bu maliyet katlanarak artacak gibi.

Çünkü uluslararası firmalar yatırımlarını askıya alacakları gibi mevcut fabrikalarını vs. de ya kapatacaklar ya da iş durdurma kararı alacaklar. Haliyle bu da Çin ekonomisi için büyük kayıp demek.

Tüm bunlarla birlikte Çin’i hedef alan bu virüsün aslında sıradan bir sağlık sorunu olmadığı ABD derin yapısının yani “Ulusalcılarının” Çin’e ve tabi ki haliyle Çin’in arkasındaki asıl güce yani “Küreselcilere” yönelik bir operasyonu olduğu söylenebilir.

Bu virüs kısa sürede durdurulamazsa Çin ve Küreselciler büyük bir darbe almış olacaklar. Küreselciler, merkezleri olan Londra’ya ve Berlin- Bern gibi finans kaynaklarına yeniden ağırlıklarını koymak zorunda kalacaklar.

Küreselciler virüsün yıkıcı tesirini fark edip alelacele tüm dünyayı uyardılar.

Ulusalcıların bu hamleden sonra ne yapacakları merak konusu;

-Acaba bir hamle daha yapıp Rockefeller ile Rothchildlerin arasını (tam) bozmaya mı oynayacaklar? Son dönemde Rockefeller ( Ve George Soros da onun tarafına geçti) ABD’deki varlığını korumak için Ulusalcılarla iş tutmaya başlamıştı, daha doğrusu nötr davranıyordu.

-Acaba Rumsfeld’in başında olduğu ve karanlık geçmişiyle bilinen ilaç şirketinin Korona ile bir alakası var mı?

-Ulusalcılar Koronanın mutasyon geçirmiş daha ölümcül bir versiyonunu mu piyasaya sürecekler?

Bu haberler de ilginizi çekebilir