• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
Yeni aldığı ayakkabıları Yüsra için gönderdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Yalova Esenköy Belediyesi Elazığ ve Malatya da depremde zarar gören için yardım kampanyası düzenledi. Yardım kampanyasına Esenköy halkı büyük ilgi gösterdi. Kampanyanın en anlamlı yardımı ise 8 yaşındaki Naz’dan geldi. Naz Pehlihan yeni aldığı botu enkaz altında kalan ve depremin simgesi haline gelen Yüsra bebeğe gönderdi.

“KÜÇÜCÜK YÜREKLERDE KOCAMAN BİR SEVGİ VE MERHAMET”

Konu ile ilgili duygularını anlatan Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, “Beni bugün çok duygulandıran ve geleceğe ümitle bakmama sebep olan Naz ve Yiğit Pehlivandan da ayrıca bahsetmek istiyorum. Kendisi de yetim olan yavrumuz babası ile birlikte zabıta amirliğine gelerek depremde göçük altında kalan ve kurtarılan Yüsra bebek için yeni aldığı kışlık botu, üşümesin diye ulaştırılmak üzere bizlere teslim etti. Kardeşi Yiğit ise atkısını Yüsra’ya gönderdi. Küçücük yüreklerde kocaman bir sevgi ve merhamet olduğunu bizlere gösteren Naz ve Yiğit evlatlarımızı gönülden tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum.'' dedi.

İŞTE NAZ PEHLİVAN’IN YÜSRA İÇİN YAZDIĞI MEKTUP

Naz Pehlivan’ın Yüsra Yıldız'a yazdığı mektup;

"Sevgili Yüsra Yıldız depremden sağ kurtulmana çok sevindim. Kendime almış olduğum kışlık botumu sen üşüme diye sana gönderiyorum. Kardeşimde atkısını gönderiyor.

Naz Pehlivan ve Yiğit Pehlivan.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir