• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
Öğrenciler için ücretsiz deneme sınavları düzenlenip kitaplar dağıtılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitime önem verdiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

"Her zaman öğrencilerimizin yanındayız"

Tahmazoğlu, "Doğumdan ölüme kadar her şey eğitimden geçiyor. Belediye olarak birçok alanda çalışma yürütüyoruz. Sosyal tesislerimizde şimdiye kadar birçok öğrenciye eğitim verdik. Dershaneye gitme imkânı olmayan öğrencilere hizmet verdik. Öğrenciler de gerçek anlamda başarılı oldular. Ben öğrencileri ve onların öğretmenlerini de yürekten kutluyorum. Geleceğimize yön verecek olan gençlerimiz için elimizden gelen desteği vermeye hazırız." şeklinde konuştu.

"Buranın faydasını çok gördüm"

Şahinbey Köy Pazarı, Spor ve Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerden Melih Uygur Çetin, "Daha önce birçok ücretli yerde eğitim almıştım. Ancak oralarda olumsuz durumlarla karşılaştım ve arkadaşlarımın tavsiyesiyle buraya geldim ve çok faydasını gördüm. Her sabah buranın kütüphanesine geliyorum ve hocalarımızın da desteği ile üniversiteye hazırlanıyoruz. Bizlere böyle bir imkânı sağlayan Belediye Başkanına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Hocalarımız bizlerle çok yakından ilgileniyor"

Eğitim merkezine gelen öğrencilerden Muhammed Altındağ da maddi imkânı olmayan öğrencilerin sosyal tesislerden faydalandığını belirterek, "Burada ücretsiz eğitim, kitaplar ve testler veriliyor. Hocalarımız bizlerle çok yakından ilgileniyor. Her öğrencinin, ücretli kurumlara gidecek imkânı yok. Herkesin Belediyenin sağlamış olduğu bu imkânlardan faydalanmasını istiyorum." dedi.

"Tesislerde ücretsiz eğitim alıyoruz"

Öğretmenlerin yakın ilgisiyle sınavlara hazırlandıklarını belirten Mehmet Fatih Kabacanoğlu,   "Şahinbey Belediyesi'nin tesislerinde ücretsiz eğitim alıyoruz. Ücretsiz deneme sınavları düzenlenip kitaplar dağıtılıyor. Daha önce ücretli dershaneye gitmiştim. Ancak burada verilen eğitimle aralarında fark olmadığı gibi buranın daha fazla artısının olduğunu söyleyebilirim. Bizlere bu imkânları sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir