• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
Yüzyılın Anlaşması'ndan sızdırılanlar Filistin halkı için büyük tehlike arz ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zeydan, Amerikan yönetiminin Filistin'deki bölünmüşlüğün sebep olduğu zayıflığı ve gerek Arap dünyasındaki gerekse İslam dünyasındaki kayıpları siyonistler lehine istismar ettiğini belirtti.

Zeydan hem Trump'ın hem de Netanyahu'nun, haklarında yaklaşan yargılamadan kaçmaya çalışmaları sebebiyle Filistin toprakları üzerinde siyonistlerin emellerini bir emrivaki olarak kabul ettirmeye kalkıştıklarını ifade etti.

Zeydan Filistin'de, Arap dünyasında ve İslam dünyasında resmi mekanizmadaki zaaf ve düşüşün Filistin'deki bütün çevrelerin bir araya gelmekte acele etmesini, bölünmüşlük durumunu aşmak için çalışmayı, gerçek güç noktalarını bir araya getirme konusunda yönetimin ciddiyetine güvenmeyi ve işgal rejimiyle uzlaşma hayalinin peşinde boşuna nefes tüketmenin gereksizliğini kabullenmeyi zorunlu kıldığını vurguladı.

Zeydan, Kudüs ve kutsal mekanların, Filistin varlığının ve özgürlüğünün savunulması için Filistin halkının ve bütün Arap ve İslam toplumlarının seferber edilmelerinin zorunlu olduğunu dile getirdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir