• DOLAR 32.598
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2499.242
  • ...
Meal Yarışması Batman Üçüncüsüne Hediyesi Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - 18 Kasım 2012 tarihinde 90 merkezde 10 bin 100 kişinin katılımı ile gerçekleşen Türkiye geneli Kur`an Meali Yarışması`nda Batman üçüncüsü olan Ramazan Güneş, Bilge Eğitim Derneği (Bilge-Der) merkezinde ödülünü aldı.


Öncelikle bu sınavı düzenleyen Kur`an Nesli Platformuna teşekkür eden Ramazan Güneş, \"Günümüzde dünyevi sınavların olduğu dört bir yanda kuşatıldığı bir dönemde, kelamların en güzeli olan Allah-u Teâlâ`nın kelamı, insanların tek kurtuluş reçetesi olan Kur`an-ı Kerim`den böyle bir sınavın yapılmış olması çok önemlidir. Önemli olan bu sınava girip dereceye girmek değildir, Kur`an-ı Kerimi okuyup okuduğunu anlayıp ve yaşamaktır\" dedi.


Allah`ın izniyle bu ve buna benzer sınavlar ve etkinliler vesilesiyle başta gençlik olmak üzere İslam ümmetinin Kur`an-ı Kerimi okuyarak daha yakından ilgilenecekleri ve hayatlarında tatbik edeceklerini belirten Güneş, \"Bu sınavların güzelliklere vesile olmasını Allah`tan niyaz ediyorum. Bu sene umre nasip olmadı. Allah`ın kelamına çalışıp göz nuru döküp o sınava girmek bile kendi başına yeterliydi. Bu sınavı tertipleyen bütün ağabeylerimizden ve kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu ve buna benzer güzelliklerin sınavların devamını Cenabı Allah`tan niyaz ediyoruz\" dedi. (Mehmet Sait Çelik / Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir