• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hırsızlar Ne Bulursa Çalmış!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Konya`da daha önce bir otomobilin bagajından bebek bezi çalarken güvenlik kamerasına yakalanan 2 şüpheli ile diğer arkadaşlarının girdikleri ev ve iş yerlerinden saz, bilgisayar, vana, matkap, hilti, kalorifer peteği gibi birçok eşya çaldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsız lık Büro Amirliği ekipleri, bir otomobilin bagajının iki şüpheli tarafından açılarak bebek bezi çalındığını belirledi. Bunun üzerine polis, güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anını inceleyerek şüpheliler Mevlüt Ş. (29) ve Bilal H`yi (20) yakaladı. Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin tutuklanmasının ardından araştırma devam etti.

Yapılan çalışmada tutuklanan Mevlük Ş`nin diğer arkadaşları Hasan T. ve Nurettin E. ile birlikte merkez Meram ve Selçuklu ilçesinde başka bir otomobilden oto teybi, ev ile iş yerlerinden de bilgisayar, saz, vana, kalorifer peteği gibi birçok malzemeyi çaldığı tespit edildi. Polis, şüphelilerden çalıntı malzemeleri satın alan kişilerin evinde yaptığı aramada eşyaları ele geçirdi.

Yapılan operasyonla şüpheliler Hasan T. ve Nurettin E. de yakalandı. 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin poliste hırsızlıktan kaydı olduğu öğrenildi.

İHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir