• DOLAR 32.32
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2296.718
  • ...
Ağaç otomobilin üzerine devrildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde şiddetli rüzgar sebebiyle bir ağaç sokak ortasına devrildi. Olayda yaralanan olmazken, koca ağacın altında kalan park halindeki otomobil, zarar gördü.

Olay, Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre, şiddetli rüzgâr sebebiyle dev bir ağaç büyük bir gürültüyle sokak ortasına devrildi. Ağacın altında kalan Abdulhalim Karaaslan’a ait 47 PU 519 plakalı otomobil, hasar gördü.

Devrilen ağaç büyük paniğe sebep olurken, park halindeki otomobilin içerisinde kimsenin olmaması çevredekilere rahat nefes aldırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracı kurtarmak için ağacı kesti. 

 

“Ağacın devrilmesinin sebebi DEDAŞ’tır”

Olayın görgü tanığı Aydın Yaman, “Bir müşterimi tıraş ederken ses geldi ve hemen dışarı çıktık. Koca ağacın otomobilin üzerine düştüğünü gördük. Çok şükür bir yaralanma yok ama maddi hasar var. Aracın kaskosu da yok, yazık oldu. Aslında bu ağacın devrilmesinin sebebi DEDAŞ’tır. Çünkü buraya kazdıkları zaman ağacın köklerini ve damarlarını da kestiler. Ağaç zayıflayınca da fırtına da devrildi.” diye konuştu.    

Otomobil sahibi: 30 bin TL zararım var

Otomobilin sahibi Abdulhalim Karaslan da zararının büyük olduğunu ve mağdur olduğunu söyledi.

Karaslan, “Ben aracımı park etmiştim, geldiğimde bu halde buldum. Burada geçenlerde Dicle EDAŞ’ın bir çalışması olmuş ve çalışma esnafında ağacın kökleri kesilmiş ve böylece ağaç güçsüz kalmış. Bugün de şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç otomobilimin üzerine devrildi. En az 30 bin TL zararım var, mağdurum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir