• DOLAR 32.602
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.772
  • ...
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü kan bağışında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yenişehir ilçesinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında Kızılay ile imzalanan 'Kan Bağışı' protokolü çerçevesinde kan bağışında bulunan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer, sosyal sorumluluk bilinci ile herkesin hareket etmesi gerektiğini belirterek, kana ihtiyaç duyan birçok hastanın olduğunu söyledi.

 

"Kan bağışı aynı zamanda vicdani bir sorumluluktur"

Bölgede yaşayan bütün vatandaşların kan bağışığına destek olmasını isteyen Taşçıer, "Kızılay Bölge Müdürlüğümüz ile Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bir protokol düzenledik. Bu kapsamda Diyarbakır ve bölgemize kan bağışı çağrısında bulunduk. Bu duyarlılığı buradan başlatıyoruz. Okullarımızda velilerimiz ve okul yöneticilerimizle beraber bu sosyal sorumluluk projesine duyarlılık gösteriyoruz. Bu aynı zamanda vicdani bir sorumluluktur." dedi.

Kan bağışının önemini vurgulayan Taşçıer son olarak, "Kana ihtiyacı olan çok sayıda hastamız var. Bizler de bunun için buradayız. Hepsine Allah'tan şifalar diliyoruz. Bu sosyal sorumluluğu yıl içerisinde düzenli bir şekilde göstereceğiz." dedi. (Cihat Altun/Bilal Kaymaz-İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir