• DOLAR 32.551
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2435.08
  • ...
Noel Baba: İzle Beni, Cehenneme Götüreyim Seni!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KOCAELİ - Kocaeli İnanç özgürlüğü Platformunun 403.hafta basın açıklaması İzmit İnsan Hakları Parkında yapıldı. Müslüman bir topluma, Hıristiyan asimilasyonu yapılmasına tepkili vatandaşların da destek verdiği basın açıklamasını Kocaeli Karatepe İnsan Hakları Derneği adına Behlül Metin yaptı.


Açıklama sırasında mizansen olarak bulunan Noel Baba, "İzle beni cehenneme götüreyim seni", "No limit zıkkım, No limit cehennem" pankartlarını tuttu. Ayrıca vatandaşlar yılbaşı eğlenceleri ve Noel babalı Hıristiyan kültürü menşeli etkinliklere, ellerinde tuttukları pankartlarla tepki verdi.


Behlül Metin, "Hıristiyan kültürünü topluma aktarma noktasında, yılbaşı gecesi eğlencelerini ve her türlü rezillikleri kanallarından topluma akıtan resmi ve gayri resmi TV`leri, radyoları kınıyoruz. Sokakları caddeleri sanki Hıristiyan bir ülkenin sokaklarıymış gibi donatan belediyeleri kınıyoruz. Bu toplumu Hıristiyanlaştırmaya mı çalışıyorsunuz? Peki, hicri yılbaşında ne yapıyorsunuz? Hak dini olan İslam`dan, Müslümanlığınızdan utanıyor musunuz ki? Hıristiyan yılbaşsısına gösterdiğiniz ilgiyi, Hicri yılbaşından esirgiyorsunuz! Belediyeleri de bu Hıristiyan asimilasyonuna alet olmaya davet ediyoruz" dedi. (İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir