• DOLAR 32.389
  • EURO 35.434
  • ALTIN 2324.336
  • ...
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Çakır'dan Ağrı Belediyesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çakır, belediye başkanları ile toplantısının ardandan da Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan ile bir araya geldi.

Çakır, Sayan'dan belediyenin kentte başlattığı projeler ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ağrı Belediyesi tarafından kentte yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Çakır, Ağrı Belediyesinde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kısa sürede başarılı işlerin ortaya konduğunu dile getirdi.

İşin samimi bir şekilde ve gönülden yapıldığı zaman başarının da kaçınılmaz olduğunu dile getiren Çakır, bu kadar kısa sürede Ağrı için önemli projelerin gerçekleştirildiğini, kentin uzun vadede dönüşüm planlarının ve aynı zamanda bütün illerin en temel problemlerinin başında gelen ulaşım sorunun çözülmesinin diğer belediyelere örnek teşkil eden uygulamalar olduğunu söyledi.

Hizmetlerin Ağrı'ya iyi anlatılması gerektiğini ifade eden Çakır, sözlerine şöyle devam etti:

"Belki geçmişten gelen bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Ancak şu da bilinsin ki gerçekten doğru bir yönetim ve çalışma ile inşallah bu problemlerin hepsi çözülecek. Kentsel dönüşüm ve Murat Nehri'nin çevre düzenlemesi gibi projelere Ağrı gibi diğer şehirlerinde ihtiyacı var. İnşallah Savcı başkanın o büyük projeleri de en kısa zamanda hayata geçirilecektir" dedi.

Başkan Sayan da kentte ulaşım, altyapı sorunlarını çözdüklerini ve 2 bin kişiye ücretsiz ekmek dağıtımına başladıklarını belirtti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'a ziyaretlerinde, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın'ın yanı sıra ilçe belediye başkanları da eşlik etti. (Ömer Adıgüzel–İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir