• DOLAR 32.519
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2421.491
  • ...
Diyarbakır Bağlar Belediyesi şikayetlere konu olan kaldırım işgaline son verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vatandaşların yoğun şikayetlerine konu olan ve yaklaşık 20 yıldır kaldırım işgallerinin yaşandığı Sento Caddesi'nde, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı üzerine Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kaldırım işgalleri ortadan kaldırıldı.

Kaldırım işgallerine son verilmesinin ardından Bağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, görüntü kirliliğine neden olan ağaçların budama işlemlerini gerçekleştirdi. Ardından da temizlik ekipleri caddeyi baştan sona kadar temizleyerek caddeye yeni bir görünüm kazandırdı.

Belediyenin bu konuda yaptığı çalışma, durumdan şikayetçi olan vatandaşları sevindirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Amacımız hem esnafımıza hem vatandaşımıza huzurlu bir ortam sağlamaktır. Bu yüzden işlek noktalardaki kaldırım işgallerine ve görüntü kirliliğine izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Amacımız huzurlu ve temiz bir ilçe oluşturmaktır"

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Amacımız hem esnafımıza hem vatandaşımıza huzurlu bir ortam oluşturmaktır. Bu yüzden işlek noktalardaki kaldırım işgallerine ve görüntü kirliliğine izin vermeyeceğiz." diyerek bu yöndeki çalışmaların diğer noktalarda da devam edeceğini dile getirdi.

Beyoğlu, "Esnafımızın ve vatandaşımızın yararına olan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kimse mağdur olsun istemiyoruz. En önemlisi kentimiz mağdur olmasın ve ilçemiz güzelleşsin, görüntü kirliliği olmasın, diye mücadele veriyoruz. Sento Caddesi'ndeki kaldırım işgallerine ve görüntü kirliliğine son verdik. Temiz ve huzurlu bir Bağlar ilçesi en büyük hayallerimizden biridir" diye konuştu. (Cihat Altun-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir