• DOLAR 32.542
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2434.24
  • ...
Siyonizm, İnternet Kafelerle Nesli Tahrif Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bölümünden Yrd. Doç. Dr. Vecihi Sönmez, Siyonizm`in hedefine ulaşmak için internet kafelerde uyuşturucu kullanımı ve kadınlı erkekli ortamları kullandığına dikkat çekti.

 

Siyonizm`in, Müslümanları kendi dinlerinden uzaklaşması için tarih boyunca hep mücadele ettiğini hatırlatan Yrd. Doç. Dr. Vecihi Sönmez, Siyonizmin, Müslümanların neslini tahrif etmek için onların arasında bazı fitne ve fesada götürecek, onları esas hedeflerden uzaklaştıracak bazı çalışmalar sergilediğine dikkat çekti. Siyonizmin, son zamanlarda gençler üzerinde son derece etkili olan internet kafe ve bilgisayarlar vasıtasıyla Müslümanları beynini zihnini tamamen köreltecek, onları esas kaynaktan uzaklaştıracak çalışmalar sergilediğini söyleyen Sönmez, \"Siyonizm iki kanadı var birisi sol fraksiyonla bu işi yapıyor biri de sağ fraksiyonlarla bu işi kanalize ediyor. Müslümanlar esas kaynaklarından uzaklaşması için lağviyat ve lehviyat dediğimiz, insana hoş gelen, nefsine hitap eden müzikten tutun da internet kafelere; Kafelerdeki sigara içmeler, kadınlı erkekli oturmalar ve orada yavaş yavaş esrar, eroini tattırmalar. Bunlar, cemiyeti buhrana sevk eden çok önemli ve ana kaynağı Siyonizmin hedefleri arasında olan ve Müslümanları buna alet ederek kullandıkları en tehlikeli şeylerdir\" dedi.

 

Günümüzde her ilde hatta köylerde bile internet kafeler olduğunu ifade eden Sönmez, \"Oralarda bile çocuklar, gençler gidip saatlerce meşgul oluyorlar ve kendi kaynaklarından, kitaplarından, Resulullah aleyhi selamın sünnetinden bihaber olarak yaşayacaklar. Bunu üzüntüyle söylüyorum ki bugün bizim kendi çocuklarımız dahi bazen ders çalışma amaçlı internetlere gittikleri söylüyorlar. Fakat internette ders çalışma niyetiyle bile olsa interneti açtığınız zaman önünüze çok kötü reklamlar, şekiller, resimler, müstehcen fotoğraflar bir anda çıkıveriyor. Filtre meselesi son zamanlar da gündeme geldi, ona rağmen bazı resimler çıkabiliyor. Çocuk ne yapıyor tabi? Aileden bazı şeyler görmüşse bir anda oralara dalmayabiliyor. Ama bir, iki, üç… her ne kadar aileden görmüşse dahi, çocuğun zihninde orada bir soru işaretleri; `Acaba baksam ne olur, acaba bunda bir şey var mıdır?` Şeklinde oraya bir yöneliş kendiliğinde meydana geliyor. Ve çocuğun zihni, tamamen bu tür meselelere zamanla odaklanmış oluyor. Onun için Müslüman`ın vakti önemlidir. Müslüman, özellikle kendi çocuklarına, kendi gençlerine bu vakti Allah ve Resulünün, öncelikle bizlere emanet etmiş olduğu Kur`an`ı öğrenme, Kur`an`ı güzel bir şeklide tefsirlerden, açıklamalardan öğrenerek onu bilinçli bir hale getirmesi lazım\" diye konuştu.

 

\"Fıtrı Sadelik Yok Oluyor\"
Aileleri çok ciddi tehlikeler beklediğini söyleyen sönmez, \"Bir sefer sağlam bir itikada ulaşamıyor çocuk. O kahvedeki genç ilk gittiğinde tuhafsıyor. Bakıyor çevresine kızlı erkekli oturmuş sigara içiyor. İleriki safhalarda eroin kullanıyorlar veya bayanlar ona hizmet ediyorlar. O bayanların şekli şemali onları cezp ediyor. Yavaş yavaş, nefse o tür şeyler girince bu sefer o fıtrı sadelik yok olup pörsümüş bir duruma getiriliyor ki en büyük tehlike de budur. Maalesef bugün sistemde bunun yapılması için bütün kanalları açmış. Hiçbir engelleyici bir şey yok. Bu tehlikeler oluşunca bu sefer İslam`dan uzaklaşma, namaz kılmama… Kalbi boş şeylerle meşgul edilmesi onu zamanla ailenin elinden kaçıracak, aile içerisinde huzur sükunet bozulacak, o ailenin beklentisi de sönüp gidecektir. Aslında devletin görevi gençleri nesli tahrif edecek bütün bu tür etmenlerden onu muhafaza edecek sistem geliştirmeli\" dedi. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir