• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
Yeşilay`dan Yılbaşı Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Yeşilay İl Temsilcisi Şehmus Temiz, yılbaşı adıyla yapılan alkollü kutlamalar ve yoz ilişkiler konusunda uyarılarda bulundu.
Yılbaşının yaklaşmasıyla, batılı kültürlerin ifrazatı olan içki, kumar, fuhuş ve alış veriş çılgınlığı gibi sapkınlıkların prim yapmaya başladığına dikkat çekti. Temiz, \"Dinimiz ve kültürümüzün gerekliliklerinden uzak duran, yeri geldiğinde dalga geçen batılıların kötü alışkanlıklarını aynen özümsemek tek kelimeyle gaflettir. Kurban bayramına \"hayvan keserek ibadet mi olur\" diye pankart açanlara, yılbaşında hindi katliamı yaparken destek olmak, bize yakışan bir yaklaşım tarzı değildir\" diye tepki gösterdi.

 

Temiz, \"İnsanımızın bizi biz yapan değerlere sahip çıkması, bu iğrenç alışkanlıklardan uzak durması, batının gecesinde, batının alışkanlığı olan kumar, içki, hindi ve alış veriş çılgınlığı gibi iğrençliklere müsamaha göstermemesi gerektiğini düşünüyoruz\" ifadelerini kullandı.
Tüm halkın kendine, ailesine, çevresine ve şehrine sahip çıkması gerektiğini belirten Temiz, \"Bu tür yozlaştırma operasyonlarına direnç göstermelerini ve yıkılan batının molozlarının üzerimize yıkılmasına izin vermemelerini istirham ediyoruz. Unutulmamalıdır ki başkalarının kültürünü özümsemek, kültür değil kültürsüzlüktür\" dedi. (Mehmet Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir