• DOLAR 32.598
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2408.77
  • ...
Siirt'te okullar arası İzleme Sınavı ödül töreni düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Siirt'te eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaların öğrenci velilerin desteğiyle her geçen gün arttığını söyledi.

Bu gibi etkinlik ve çalışmalar niteliği daha da artıracaktır

Siirt'te eğitimi hak ettikleri noktaya taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Edip, "Öğrencileri yarış atı gibi koşturmuyoruz, böyle bir niyetimiz yok. Her öğrencinin farklı bir dünya ve farklı yetenekleri olduğunu, bu yetenekleri de ortaya çıkaracak etkinlik ve çalışmalar düzenleyerek bu öğrencileri kazanmayı amaçlıyoruz. Her öğrenci bizim için niteliklidir. Bu gibi etkinlik ve çalışmalar niteliği daha da artıracaktır. Eğitimde Siirt'i hak ettiği noktaya getirmek için tüm arkadaşlarımızla özverili bir çalışma gerçekleştiriyoruz." diye konuştu

 

Geçen ay yapılan il geneli İzleme Sınavı'na 35 bin öğrencinin katıldığını belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Balcı ise her kademede ilk üçe giren öğrencilere çeşitli ödüller vererek öğretmen ve aileleriyle birlikte onure ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından öğrencilere ödülleri Vali Yardımcısı Selim Erkovan, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Zekeriya Butur, İrfan Sağlam, Şube Müdürü Abbas Balcı ve öğretmenler tarafından verildi.

İlkokul 3'üncü ve 12'nci sınıfları kapsayan sınavda dereceye giren 89 öğrenci, yapılan törenle ödüllerini aldı. (Murat Orhan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir