• DOLAR 32.509
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2433.84
  • ...
`Filistinliler Saldırılara Karşı Koyma Hakkına Sahiptir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal ordusunun dört sene önce Gazze’ye karşı başlattığı üç haftalık vahşi savaşın yıldönümünde hükümet basın bürosu tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Siyonist saldırılar karşısında halkımız kahramanlık ve yiğitliğin en güzel tablolarını çizdi. Düşman savaşta daha önce görülmemiş şekilde bozguna uğradı. Düşman direnişin gücünü kıramadığı gibi Hamas hareketini de düşüremedi. Filistin hükümeti düşmediği gibi sonuna kadar direniş gösterdi. Düşman savaş için bahane yaptığı esir askeri Şalit’i de kurtarmakta başarısız kaldı ve bu savaşta hiçbir hedefini gerçekleştiremedi.”

Arap dünyasıyla uluslararası camiadan 1948 yılından beri her türlü zulme maruz kalan Filistin halkına karşı çifte standart uygulamaya son vermelerini isteyen Filistin hükümeti, Filistin halkının bütün haklarını geri alması için yanında durmalarını ve ona her türlü zulmü reva gören Siyonist liderlerin adil bir şekilde yargılanmalarına katkı sağlamalarını istedi.

Filistin hükümeti yayınladığı açıklamada ayrıca, Gazze Savaşı`nda Amerikan silahıyla kadınları, çocukları, yaşlı ve hastaları vuran Siyonist rejime dur demek için meydanlara inen İslam âlemine de müteşekkir olduklarını belirtti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir