• DOLAR 32.588
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2491.829
  • ...
​Karne gününde 600 öğrenciye bot ve mont yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, sosyal etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye karne gününde karne hediyesi olarak kışlık mont ve bot yardımı yaparak öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Yaptıkları yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaaddin İraz, kent merkezindeki okullarda okuyan ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye mont ve bot yardımı yaptıklarını söyledi.

MÜSİAD Batman Şubesi olarak yardımlarını geleneksel hale getirdiklerini belirten İraz, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz mont ve bot yardım kampanyamızı bu sene de devam etmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar 6 bin kışlık mont ve bot yardımında bulunduk. Bu sene yine üyelerimizin katkılarıyla ve yardımları sayesinde 600 adet mont ve bot yardımını öğrenci kardeşlerimize ulaştırdık. Bugün istedik ki öğrenciler karne günü nedeniyle çifte sevinç yaşasınlar. Bu şekilde hem karne almalarından dolayı hem de bu kış ayında ihtiyaçlarını giderme adına bu çifte sevinci yaşatan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kendilerine yardım yapılan öğrenciler de MÜSİAD heyetine yardımlarından ötürü teşekkür etti. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir