• DOLAR 32.553
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2422.83
  • ...
Okul müdüründen QR Kod uygulamasıyla anlamlı mesaj
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaklaşık 250 bin öğrencinin yarıyıl karne heyecanı yaşadığı Mardin’de Hacı Suphiye Bölünmez Anadolu İmam Hatip Ortaokulu idarecileri, öğrencilerine farklı bir heyecan yaşattı.

Okul idaresi öğrenci karnelerine yerleştirilen QR Kod uygulamasını akıllı telefonlardan okutarak, Okul Müdürü Şehmus Demir'in öğrencilerine ilettiği tebrik mesajını hem sesli hem görüntülü hem de alt yazılı bir şekilde izlediler.

Karnelerini öğretmenlerin ellerinden heyecanla alan öğrenciler, ilk başta anlam veremedikleri kare kod uygulamasını öğretmenlerinin telefonuyla tanımladıklarında karşılarında okul müdürü Şeyhmus Demir'i gördüler.

 

Okul Demir, öğrenci ve velilere yönelik mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili öğrencilerim, çok çalıştınız çok emek verdiniz ve başarıya ulaştınız. Biz size yürekten inandık. Bu inançla sahip olduğumuz bütün kaynaklarımızı seferber ettik. Allah'ın izniyle çok güzel çalışmalara hep beraber imza attık. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Bu başarıda sizlere destek veren değerli ailelerimize de teşekkür ediyorum. Şunu unutmayalım hayallerinizin peşinden emin adımlarla yürürseniz, çaba sarf ederseniz başarı kaçınılmaz olur. Bu yarıyıl tatilinde bol bol dinleneceğiz, eğleneceğiz ve kitap okuyacağız. Sevgili çocuklar rehberlik servisimizin sizler için hazırladığı Mutlu Tatil Takvimini ailelerinizle birlikte yapınız. Allah'a emanet olunuz.”

Kare kod uygulamasıyla iletilen mesajın güzel bir uygulama olduğunu kaydeden öğrenci velisi Kadir Üründü, "Çocuklarımıza yaşatılan heyecandan dolayı Okul Müdürümüz Şeyhmus Demir'in şahsında; Okul idaresi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu, okul müdürümüzü gördüğümüzde kaçacak yer arardık. Şimdi okul müdürlerinin, müdür yardımcılarının ve öğretmenlerin öğrencileriyle kurdukları sıcak diyalogları görünce biz geçmişimize hayıflanıyoruz ama çocuklarımız adına çok mutlu oluyoruz. Okul idaresinin öğrenci karnelerine yerleştirdiği kare kod uygulamasıyla ilk kez karşılaştık. İnşallah yaygınlaşır. Öğrenciler için ayrı bir heyecan oluşturuyor ve öğrencilerin okullarına karşı aidiyetini güçlendiriyor. Okul idarecilerini bu uygulamadan dolayı kutluyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir