• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Adıyaman'da 154 bin öğrenci karne aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yeni Mahalle İlkokulunda düzenlenen programla öğrencilere karneleri dağıtıldı. İlk defa karne alan öğrenciler ise oldukça heyecanlıydı.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz karne günüyle ilgili olarak, "Bugün 154 bin 43 öğrencimize verdiğimiz karne ile 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemini bitirmiş bulunuyoruz. Öncelikle eğitim öğretim dönemi boyunca farklı eğitim kademelerinde büyük fedakârlık gösteren 11 bin öğretmenimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu süreçte öğrencilerimize sağlıklı ve yaşanılabilir bir eğitim öğretim ortamının sağlanmasında, hayırseverlerimizin oldukça fazla katkısı olmuştur.  Bugüne kadar 171 derslik, 540 öğrencilik pansiyon ve iki atölye, hayırseverlerimizin katkıları ile tamamlanarak öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur. Ayrıca hayırsever destekli 49 derslik yapımı devam etmekte olup 68 derslik için de protokol aşamasındayız. Bu değerli katkılardan dolayı eğitim gönüllüsü hayırseverlerimize de öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Bu yıl ilk kez karne alan ilkokul 1. sınıf öğrencileriyse çok mutlu olduklarını ve arkadaşlarını çok sevdiklerini söylediler. (Cemil Özdaş - İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir