• DOLAR 32.51
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2488.658
  • ...
104 suç dosyasından aranan 2 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 17 ildeki mahkemelerce hakkında 53 yakalama kararı ve dolandırıcılık suçundan 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli ile 51 suç dosyasından aranan ve 5 yıl kesilmiş hapis cezası bulunan diğer şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 17 farklı ilden çeşitli mahkemelerce hakkında 53 ayrı yakalama emri ile dolandırıcılık suçundan toplam 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelinin kentte olduğunu belirledi.

Yapılan sıkı takip ve araştırma sonucunda Şahinbey Türkmenler Mahallesinde yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelinin 51 suç kaydı, 4 ayrı dosyadan hakkında yakalama kararı, 5 yıl kesilmiş hapis cezası ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

Evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir