• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Amacımız halkın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılında 81 bin 486 iş yeri denetlendi. Denetimlerde halkın bilinçli tüketici olmasını sağlamak için birçok projeye imza atıldığı ve iş yerlerinde hijyen kurallarına uyulmasına büyük önem verildiği belirtildi.

2019 yılında gerçekleştirilen işyeri denetimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin günün 24 saati görev başında olduğunu ve büyük bir özveri ile çalıştığını söyledi.

Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin hijyene önem verdiğini ve mesai saati gözetmeksizin kullanılan ham maddenin işlenişini görebilmek adına denetimlerin işin yapılmaya başladığı saatte yapıldığına dikkat çekti.

Zabıta ekiplerinin vatandaşlardan gelen her türlü şikâyeti dikkate aldığını belirten Tahmazoğlu, "Konuyla ilgili gerekli çalışma ve denetimler anında yapılmaktadır. Gıda ve bozuk ürün konularında vatandaşlarımız da duyarlı davranmalıdır. Her türlü şikâyet ve ihbarlarını zaman geçirmeden belediye ya da zabıta ekiplerine bildirmeliler. Bu sayede insan sağlığını tehdit eden unsurlar, vatandaşımıza zararı dokunmadan engellenecektir." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir