• DOLAR 32.489
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2433.765
  • ...
Aranan 108 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelindeki asayiş uygulamalarının ve denetimlerinin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda, merkez Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 14 şüpheliye uyuşturucudan, 24 şüpheliye hırsızlıktan, 98 şüpheliye de Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapıldığı ve aranan 108 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde, ruhsatsız silah ve tüfek, uyuşturucu madde, çalıntı araç ve motosiklet ile çeşitli çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Öte yandan okul önlerinde, çevresindeki parklarda ve internet kafelerde de uyuşturucu denetimi gerçekleştirildi.

Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde 12 okul önü ve çevresinde yapılan denetimlerde, 5 park, 3 büfe ve internet kafe denetlendi.

187 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, 19 okul servisi ile 28 aracın sorgusunun yapılması neticesinde, 8 araca cezai işlem uygulandı.

Ayrıca Şahinbey ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda ise gözaltına alınan 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şahinbey ilçesi Vatan ve Beydilli mahallelerinde meydana gelen 2 farklı kapkaç olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir