• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PTT Caddesi'ndeki işletmeleri ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulunan Van Merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, esnafın şikâyet ve isteklerini dinledi.

PTT Caddesi esnafının talep ve isteklerini dinleyen Başkan Vekili Aslan, ayrıca belediye çalışmaları hakkında da esnafı bilgilendirdi.

Aslan, kamu hizmetlerine belirli bir ivme kazandıran, ilçenin sosyal durumları ile yakinen ilgilenen ve onlara sosyal destek sağlayan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Aslan, "Daha önce ziyaret ettiğim Sanat Sokağı, şehrin en gözde sokağı. Ancak seyyar satıcıdan, işportacıdan ve kaldırım işgalinden geçilmiyor. Ben de o sebeple buraya geldim. Sizlerle tanışmak, fikirlerinizi, görüşlerinizi almak istedim. Sanat Sokağı ve Sanat Sokağı ile kesişen diğer sokaklarla alakalı iyileştirme projelerimiz var. Bizim seyyar satıcıyla, işportacıyla, kaldırım işgaliyle ve kötü görüntü ile mücadele etmemiz gerekiyor. Bunlarla alakalı birim müdürlerimizle beraber size geldik. 'Neler yapabiliriz, görüşlerinizi alalım ve sokaklarımızı iyileştirelim' dedik. Biz taleplerinizi aldık, bunları değerlendireceğiz ancak sizden de bir ricam var. Dükkânlarınızın dış cephesini belediyemizin kontrolünde standart, kaliteli, estetik hale getirelim. Örneğin yerli veya yabancı bir turist geldiğinde yürümekten zevk alacağı bir sokak haline gelsin. Biz de üstümüze düşeni yapalım, sokağı trafiğe kapatalım, ışıklandırmasını ve çevre düzenlenmesini yapalım." ifadelerini kullandı.

PTT Caddesi'ne yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Vekili Aslan, ayrıca PTT Caddesi esnafları ile fikir alışverişinde bulundu ve taleplerini değerlendirmek üzere ilgili birimlerim müdürlerine talimat verdi.

Ziyaretlerinden ve Başkan Vekili Sinan Aslan'ın samimiyetinden, hoş sohbetinden dolayı memnun olduklarını belirten PTT Caddesi esnafı ise, İpekyolu için yapılan belediye hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir