• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Hırsızlık anı anbean kameralara yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Merkez Kayapınar ilçesine bağlı TOKİ Sosyal Konutlarda bulunan bir büfede yapılan hırsızlık anı anbean iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bililere göre, merkez Kayapınar ilçesinde bulunan TOKİ Sosyal Konutlar da bir hırsılık vakası daha yaşandı. Önceki gün sabah saatlerinde bir iş yerine giren hırsız, dükkandan yaklaşık 2 bin 500 TL civarında  malzeme çaldı.

Hırsılık anı anbean iş yerini güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişi bisikletiyle saat 04.17'de gelerek iş yerini açıyor. Rahat hareketiyle dikkat çeken hırsız, iş yerindeki değerli eşyaları alarak olay yerinden uzaklaşıyor.

TOKİ Sosyal Konutlarda yaşanan hırsızlık vakalarına tepki gösteren iş yeri sahibi Hacı Pamuk, güvenliğin sağlanması için mahallelerine karakol kurulmasını istedi.

Mağduriyetinin giderilmesini isteyen Pamuk, "Sosyal konutlarda dükkanım var. Buranın güvenliği olmadığı için sık sık hırsızlık olayı yaşanıyor. Önceki gün saat 05.45 sıralarında bir kişi dükkanıma girip hırsızlık yaptı. Hırsızlık anı kamera kayıtlarında var. Aynı gün sadece benim değil 3 dükkana daha girmişler. Bu hırsızların çete olduğunu düşünüyorum. Hırsızlık olaylarının önlenmesi için TOKİ'de güvenliğin sağlanmasını istiyorum. Güvenliğin sağlanması için bir karakol kurulması talebinde bulunduk ancak herhangi bir dönüş yapılmadı. Yetkililerden çözüm bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir