• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yaralı öğretmenin imdadına kar temizleme ekipleri yetişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Doğan köyünde yoğun kar ve tipi ulaşımı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle 8 köy yolu ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, etkili olan kar ve tipi nedeniyle yolu kapanan Doğan köyü Anadolu Lisesinde Edebiyat Öğretmeni Abuzer Çalış (27) okul çıkışını evine gittiği sırada buzlanan yolda dengesini kaybederek düştü.

 

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi ekipleri, iş makineleriyle yaptıkları çalışmanın ardından köy yolunu ulaşıma açtı. Ardından sağlık ekipleri, Çalış'ı hastaneye ulaştırdı.

Pervari Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Çalış, başını sert bir şekilde çarptığı ve burnunda kırık olduğu öğrenildi. Çalış buradaki ilk tedavisinin ardından Siirt Devlet Hastanesi sevk edildi.

Karla mücadele çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, "Ekiplerimiz 7/24 karla mücadelesini sürdürüyor. Bu bölgemizde yoğun tipi ve kar yağışı devam ediyor. Açılan yollar tekrar kapanıyor. Pervari ilçesine bağlı Doğan köyü yolu akşam saatlerinde kardan ötürü kapandı ve Doğan köyümüzde bir öğretmenimizin düştüğü ihbarı üzerine 112 Acil Servis ekipleri ve İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerimiz anında müdahale etti ve ambulansa yol açarak yaralı öğretmeni tedavi altına alınmasını sağladı." dedi. (Murat Orhan-İLKHA) 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir