• DOLAR 32.584
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2429.668
  • ...
Umut-Der 180 Muhtaç Aileyi Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman`da faaliyet gösteren Muhtaçlar ile Dayanıma Derneği Umut Der Gıda Bankası, Aralık ayında da yardımlarını sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Umut Der Gıda Bankası, Aralık ayında 180 fakir ve yardıma muhtaç aileye kuru gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.
 
Umut-Der Gıda Bankası Aralık ayı içerisinde150 aileye kuru gıda, 30 aileye ise kırmızı et dağıtarak sevindirdi. Umut-Der üyesi Ziver Altun dağıtım sırasında yaptığı açıklamada, 2012 Aralık ayında yardımlarına devam ettiklerini, 150 aileye gıda, 30 aileye ise kırmızı et yardımında bulunduklarını ve toplamda aralık ayı içerisinde 180 aileye yardımda bulunduklarını ifade etti.
 
Kuruluşundan bu yana Umut-Der Gıda Bankası`nın fakir ve muhtaçların İhtiyaçlarını imkânlar dâhilinde gidermeye devam ettiğini ve bu yardımların hayırseverin katkılarıyla olduğu dile getiren dernek üyesi Altun, katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederek imkanı olanların daha duyarlı olmalarını beklediklerini ifade etti.
 
Her zaman olduğu gibi yardım çalışmalarınız yoğun bir şekilde devam edeceğini belirten dernek yetkilileri yılsonu 2012 faaliyet raporlarını kamuoyu ile paylaşacaklarını belirttiler.
 
Fakir ve yardıma muhtaç aileler yapılan yardımlar ile memnuniyetlerini dile getirerek hayır dualarında bulundular. (M. Salih Özcan - İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir