• DOLAR 32.538
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2485.203
  • ...
SON DAKİKA
​Kadınlar öğrencilerle birlikte İngilizce öğreniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye'nin en kalabalık nüfusuna sahip ilçelerden birine hizmet veren Şahinbey Belediyesi eğitimden spora vatandaşlara bir çok imkan sunuyor. Kadınlara birçok imkanın sunulduğu Özgecan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde kadınlar, öğrencilerle birlikte İngilizce eğitimi alıyor.

Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi'nde, özellikle kadınlar için açılan İngilizce kursunda kadınlar, çocukları yaşındaki öğrencilerle birlikte hem yeni bir dil öğreniyorlar hem de boş vakitlerini değerlendiriyorlar.  Özellikle ev hanımlarının ilgi gösterdiği kurslara öğrencilerde yoğun ilgi gösteriyor.

Açılan İngilizce kursuna çocuklarına derslerinde yardımcı olmak ve yeni bir dil öğrenmek için katıldığını söyleyen ev hanımı Nazlı Hoşgören, "Belediyenin bu kursları ücretsiz. Benim kızım da bu kursta öğrenim görüyor. Ben de kızımla beraber gelmek istedim. Burada İngilizce öğrenerek evde okula giden diğer çocuklarıma ders konusunda yardımcı oluyorum. Buradaki eğitim de çok güzel. Hocalarımız da bize çok yardımcı oluyor." dedi.

İngilizcesini geliştirmek için kursa geldiğini söyleyen Hediye Altay, "Okuluma devam ederken İngilizce öğrenmeye karar verdim. Bunu tek başıma yapamayacağım için rahat edebileceğim bir kurs arayışına girdim ve burayı buldum, çok memnun kaldım." ifadelerini kullandı.

Ayşegül Yavuz da 16 yaşında olmasına rağmen İngilizce öğrenmek için kursa geldiğini belirterek, "Ben Açıköğretim Lisesinde okuyorum. İngilizcem yetersiz olmasından ve sınavlarda zorlandığım için burayı tercih ettim. Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na bizlere sunduğu bu imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir