• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...
Mağdur aileye yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mahalle ziyaretleri kapsamında Avcı ailesini ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mağdur ailenin ikamet ettiği evin bakım ve zaruri ihtiyaçlarını giderdi.

Kaynartepe Mahallesi’nde üç çocuğu ve eşiyle birlikte tek gözlü harabe evde yaşayan Orhan Avcı ve ailesinin yürek yakan durumu Beyoğlu’nun her akşam gerçekleştirdiği mahalle ve ev ziyaretleri sırasında ortaya çıktı.

Gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşayan Beyoğlu, kiracı olarak yaşadıkları eve bakım yapacak ve eşya alacak maddi imkânı olmayan ailenin dramının son bulması için harekete geçti.

Beyoğlu’nun talimatı ile onarımı yapılarak yenilenen tek gözlü evin aydınlatma sistemi yenilendi, yeni eşyalar alındı ve ailenin ihtiyaçları giderildi.

Yapılan yardım çalışması hakkında insani ve vicdani vazifelerini yerine getirdiklerini belirten Beyoğlu, ziyaretler sırasında vicdanları yaralayan dramlarla karşılaştıklarını ve imkanlar dahilinde çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydetti.

Beyoğlu, "Üzülmemek elde değil. Tabi ki üzülüyoruz. Ama bizim görevimiz sadece üzülmek değil, aynı zamanda çözüm üretmektir. Bu iş sadece bizimle olmaz. Tüm kesimleri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tek bir insanımız bile bu şartlarda yaşıyorsa bizler kafamızı rahat şekilde yastığa koyup uyumamalıyız.” diye konuştu. (Ramazan Zeren-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir