• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
HÜDA PAR basın mensuplarını ağırladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığı tarafından, bir pastanede düzenlenen programda Mardin İl Başkanı İsmail Çevik ile İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ilçede görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi.

Yapılan görüşmede, basın mensuplarının karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı. Basın mensubunun üstlendikleri görevin büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiğine vurgu yapıldı.

"Gazetecilerin iyiye yönlendirme ve kötülükten alıkoyabilme gibi bir görevleri var"
Programda konuşan HÜDA PAR İl Başkanı İsmail Çevik, "İlçe Başkanlığımızın bu güzel organizasyonunda gazeteci kardeşlerimizle bir araya gelmek çok güzel. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın gazeteciler gününü kutlar, başarılar dilerim. Gazetecilerin iyiye yönlendirme ve kötülükten alıkoyabilme gibi bir görevleri var. Adalet ekseninde bir yayın yapılması halinde toplumun ıslahı ve salahiyeti açısından önemli bir görev üstlenebilirler. HÜDA PAR olarak basın emekçilerine çok ayrı bir önem veriyoruz. Her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz. "dedi
 

"Gazetecilik zaman üstü bir çaba gerektiren kutsal bir hizmettir"
İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ise "Tüm basın mensubu kardeşlerimizin gazeteciler gününü kutluyoruz. Zorlu ve önemli bir görevi icra eden basın emekçilerimize kolaylıklar diliyoruz. Aslında bizim için sadece bir gün değil, her gün gazeteci günüdür. Gazetecilik zaman üstü bir çaba gerektiren kutsal bir hizmettir. Geçmişten günümüze birçok sıkıntılara göğüs gerilerek gelindiğini biliyoruz. Basın mensuplarımızın doğruluk ve adalet ekseninde bir yol takip etmelerini ve hiçbir kınayıcının kınamasından korkmamalarını tavsiye ediyoruz. Sizler bizim nazarımızda toplumun gören gözü, işiten kulağı, yürüyen ayağı ve ifade gücüsünüz. Bu gücünüzü, ilkeli olarak kullandığınızda toplum ve sosyal alanda önemli etkilere imza atacağınız muhakkaktır. Bu vesileyle bugünün sizlere ve tüm basın mensuplarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Davete katılan basın mensupları ise HÜDA PAR'ın yaptığı etkinlik nedeniyle çok memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

Program, yapılan tatlı ikramı ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. (Süleyman Tunç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir