• DOLAR 32.495
  • EURO 34.599
  • ALTIN 2492.268
  • ...
“Engelleri birlikte aşacağız”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde eğitim alan görme engelli vatandaşlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Özel bir kafede gerçekleşen toplantıda engellilerin talep ve önerileri de masaya yatırıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını sona erdirmek ve engelli dostu çalışmaların yapılması için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Tutaşı, “Bugün birbirinden değerli güzel kardeşlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler her fırsatta engelli vatandaşlarımız ile iç içe oluyor ve onları dinliyoruz. Amacımız engelli dostu bir ilçenin inşa edilmesinde onların beklentilerini dinlemektir. Bu düşünceler ile Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası hasebiyle Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde eğitim alan görme engelli vatandaşlarımız ve okul yönetimi ile bir araya geldik.” diye konuştu.

Engelli dostu bir ilçe hedefiyle istişare toplantılarının süreceğine işaret eden Başkan Tutaşı, sözlerine şu cümleler ile son verdi: “Biz özellikle dezavantajlı diye tabir ettiğimiz grupları asla unutmayacağız. Bu hedefimizde engeli vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşları her zaman ön planda olacak. Bizler de yapacağımız tüm projelerde engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak işlere imza atacağız. Bu vesileyle bu güzel toplantıya katılan herkese teşekkür ederim.” (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir