• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
Karakoldaki Dayağa Karışan Polislere Soruşturma!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kağıthane Sanayi Polis Merkezi`nde, asker kaçağı olduğu iddia edilen Hayati D`yi darp etme olayına karıştıkları tespit edilen polis memurlarından 2`sinin açılan idari soruşturmada cezalandırıldığı, 5 polis hakkında ise soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 19 Haziran 2012 gecesi gözaltına alınarak, Sanayi Polis Merkezi`ne götürülen Hayati D`nin, burada görevli polis memurlarınca darp edildiğinin polis merkezinin kameraları tarafından tespit edilmesiyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Polis merkezindeki kameralarca kaydedilen görüntülerde Hayati D`yi darp etme olayına karıştıkları tespit edilen polis memurlarından 2`sinin açılan idari soruşturmada cezalandırıldığı, 5 polis hakkında ise soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Bu arada, Hayati D`ye, daha önce askeri bir hastaneden aldığı psikiyatri raporunda, ``Anti-sosyal kişilik bozukluğu`` tanısı konulduğu öğrenildi.

Raporda, ``İleri derecede anti-sosyal kişilik bozukluğu ile barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir`` ifadelerinin yer aldığı kaydedildi.

Aynı raporda, Hayati D`nin görevli olduğu askeri birlikten kaçtığı sırada, elverişsizliğinin bu suçtan ceza almasını kapsamadığı ifadelerinin de bulunduğu belirtildi.

Öte yandan, Hayati D`nin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nde, hırsızlık, gasp, yaralama, uyuşturucu madde bulundurma ve ticaretini yapma gibi suçlardan 35 farklı kaydı olduğu bildirildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir