• DOLAR 32.389
  • EURO 35.434
  • ALTIN 2324.336
  • ...
Otobanda Facia: 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Polat Tarı (24) ve Onur Can olay yerinde hayataını kaybederken, kazayı gören vatandaşlar ise uzun süre `Bu nasıl kaza` dercesine çalışmaları izledi.

Kaza, 05.30 sıralarında Bursa-İzmir otobanı Hal Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emrah Karalı yönetimindeki 16 ZM 936 plakalı otomobil aşırı sürat nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere saplandı. Otomobilin motor kısmından giren bariyerler arka kısmından çıktı. Bariyerlere saplanmanın etkisi ile otomobilin içerisinde bulunan Polat Tarı (24) ve Onur Can olay yerinde feci şekilde can verdi.

Sürücü Karalı ile Ufuk Akar ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Bariyerlere saplanan araç içerisinde sıkışarak can veren iki kişiyi çıkarmak için itfaiye ekipleri uzun süre uğraştı. Aracın önünde oturan şahıs bariyerlerinin saplanması nedeni ile arka koltuğa geçerken, arka koltukta oturan kişinin ise vücudunun yarısı arabada kalırken diğer yarısı bariyerler ile beraber aracın dışarısına çıktı. Feci kazayı gören vatandaşların ise uzun süre kazasının etkisi ile `Bu nasıl kaza` dercesine çalışmaları izledi.

Yoldan geçen bir grup genç ise durarak arkadaşlarımı diyerek araca bakması dikkatlerden kaçmazken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir