• DOLAR 32.549
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2430.024
  • ...
SON DAKİKA
Su Taşıyan Anne ve Kızını Otomobil Biçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Deresu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meryem İnlidere (63), kızı Fatma İnlidere ile, içme suyu doldurdukları bidonlarla eve gitmek üzere yola çıktı. Evlerine dönen anne ile kızına, plakası alınamayan beyaz renkli bir otomobil hızla çarptıktan sonra kaçtı. Otomobilin çarpması sonucu metrelerce yerde sürüklenen anne Meryem İnlidere ile kızı Fatma İnlidere ağır yaralandı.

Yerde yaralı halde yatan anne ile kızı gürültü üzerine sokağa çıkan vatandaşlar tarafından fark edilince polise ve ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerin yaptığı müdahale sonrası anne Meryem İnlidere`nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Fatma İnlidere ise ambulansa Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Hastanede kalbi duran Fatma İnlidere`nin doktorların müdahalesiyle tekrar yaşama döndürüldüğü öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, anne ile kızına çarpan otomobilin düşen parçalarını bulmak için yolda vatandaşlarla birlikte geniş çaplı arama yaptı. Yola savrulan otomobil parçaları muhafaza altına alındı. İncelemeler sırasında Meryem İnlidere`ye ait cep telefonu çalmaya başladı. Olay yerinde bulunan bir komiser, telefonu açtı ancak karşısındakine Meryem İnlidere`nin öldüğünü söyleyemedi. Kaza sonrası yola savrulan anne ile kızının ayakkabıları ve ellerinden düşen su bidonları görenlerin yüreklerini burktu. Savcının yaptığı incelemelerin ardından Meryem İnlidere`nin cesedi, otopsi için Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Durumu ağır olan Fatma İnlidere`nin verdiği yaşam savaşının sürdüğü bildirildi.
Polis, kaza sonrası kaçan otomobili tespit etmek için çalışma başlattı.

 

Kaynak: İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir