• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
CHP`li Başkan Ak Partiye Geçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı CHP’li Yaylabağı Belediye Başkanı Ahmet Kesgin ve 3 CHP’li ile 1 Demokrat Partili (DP) belediye meclis üyesi AK Parti’ye geçti. AK Parti’ye geçen belediye başkanı ile belediye meclis üyelerinin rozetlerini, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu taktı.

Seçim çalışmaları kapsamanda memleketi Afyonkarahisar’da bulunan Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı beldesi meydanında vatandaşlara hitap etti. Burada bir konuşma yapan Eroğlu, 12 Haziran`da yapılacak seçimi hatırlatarak, “Bu seçimde AK Parti’nin tekrar gümbür gümbür iktidara gelmesi lazım. Bu konuda hepinizin desteklerinizi bekliyoruz.
AK Parti inşallah tekrar gümbür gümbür iktidara gelecek. Bunun için hazır mısınız? Pazar günü sandık başına gittiğinizde Allah izin verirse ilk sırada olan AK Parti`nin üzerine `Evet` mührünü gümbür gümbür vuracaksınız.” diye konuştu.

Afyonkarahisar’a ne yapılacaksa, bunun ancakAK PartiHükümeti döneminde yapılacağını dile getiren Eroğlu, “Muhalefet liderlerinin burada bir çivi dahi çakması, tuğla üstüne tuğla koyması mümkün değil. Koyabilecek varsa gelesin, her türlü iddiaya varız. Koyamazlar. Hepimiz bir hamurdanız. Köklerimiz aynı. Biz de bu memleketin çocuğuyuz. Dolayısıyla özellikle şunu ifade edeyim. CHP’nin tabanının, bu değerli kardeşlerimizin bizden hiçbir farkı yok, bunu kabul ediyoruz. MHP’nin tabanının bizden hiçbir farkı yok. Biz zaten hepsini kucaklıyoruz. Ama şunu da fark ediyor musunuz? CHP’nin tabanı ile tepedekiler arasında bir irtibat var mı? Bağlantı var mı? Yok. Eksen kaymış tabi. MHP’de de öyle. Siz biliyorsunuz bunları. Dolayısıyla Afyonkarahisar’da birlik, beraberlik içerisinde bütün partiler tek parti olarak AK Parti’ye oy verirse hizmetler daha güzel gelir. Daha güçlü gelir.” şeklinde konuştu.

CHP’den AK Parti’ye geçen Belediye Başkanı Ahmet Kesgin’in, bundan böyle Yaylabağı’na çok daha güzel hizmetler yapacağını aktaran Eroğlu, “Biz de Başbakanın tam destekçisi olarak Yaybağı için ne gerekiyorsa yapacağız. Netice AK Parti tek parti. Merkezi yönetim var, bir de mahalli idare var. Merkezi yönetim bir uçağın kanadıysa, belediye bir diğer kanadıdır. Biz şimdi ikinci kanadı da uçağa takıyoruz. Başkanımızı tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından AK Parti’ye geçen CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Kesgin, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Arif Kaya, Ali Akyar, Ahmet Çakmak ile DP’li Belediye Meclis Üyesi Bekir Dülger’e rozetlerini taktı.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir