• DOLAR 32.569
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2432.253
  • ...
Engelli Yeşim`in Tek Hayali...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN -Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin düzenleyeceği mitinge katılmak için 7 Haziran Salı günü Adıyaman`da olacak. Bu duyumu alan Başbakan Erdoğan hayranı engelli kızı ve ailesini heyecan sardı. Topbaş ailesinin tek isteği engelli kızlarının Başbakan Erdoğan`ın mitingine katılması ve onunla tanışması. 3 çocuklu Topbaş ailesinin en büyük evladı olan doğuştan engelli Yeşim Topbaş, "Başbakan`a dokunacağım" umudu taşırken, Başbakan Erdoğan`ın Adıyaman`a gelmesine saatler kala kendisini sevindirecek haberleri beklemeye koyuldu.


Başbakan Recep Tayip Erdoğan`a karşı büyük bir sevgi ve hayranlık besleyen 13 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Yeşim Topbaş`ın odası Başbakan`ın posterleri ile dolu. Yakından göremediği ve yaşadığı fiziksel sorunlar nedeniyle mitinglerine katılamadığı Başbakan`ı çok seven ve bir kez olsun O`na dokunmak isteyen Topbaş, bir gün yakından göreceği ve tanışacağına inandığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a onlarca şiir yazdı.


Başbakan`ın Adıyaman mitinglerine gidemediğini ancak mitingleri canlı yayın aracıl ığıyla televizyonlardan izlediğini belirten Topbaş, bu durumun kendisini üzdüğünü ifade etti. Düşüncelerinin Başbakan tarafından hayal kırıklığına uğratılmayacağına yürekten inanan Topbaş: "Ben Başbakan`ı çok seviyorum. O`nu görmek istiyorum. Adıyaman`a geldiğinde göremedim. Canlı yayında izledim. Gitmeyi çok istememe rağmen gidemedim. Babam o gü n çalışıyordu. Ben de yürüyemediğim için gidemedim. Defalarca başbakanlığa dilekçe yazdım. Fakat bir türlü görüşemedim" dedi.

MADALYASINI BAŞBAKAN`A VERDİ
Topbaş, eğitimdeki başarısı nedeniyle kendisine verilen madalyayı da Başbakan Erdoğan`ın fotoğrafı üzerine astı. Madalyayı Başbakan Erdoğan`a ülkeyi en iyi şekilde yönettiği için verdiğini dile getiren Topbaş, "O madalyaların en büyüğünü hak ediyor" dedi.

ODASI BAŞBAKAN ERDOĞAN`IN POSTERLERİYLE DOLU
Bir kez olsun dokunmak istediği Başbakan Erdoğan`ın posterleriyle odasını kaplayan ve Başbakan`ın çağrısına kulak vererek yüzünü güldüreceğine inanan Yeşim Topbaş, şöyle konuştu:
"Ben Başbakan`ın miting için Adıyaman`a geleceğini duydum. Küçüklüğümden beri Başbakan`a büyük bir sevgi besliyorum. Onu çok seviyorum. Engelli olduğum için mitinglerine gidemiyorum. Gidip Başbakan`a dokunmak isterdim. Başbakan`a ulaşamadığım için odamı onun posterleriyle süsledim.

Çalışma masamda da fotoğrafı var. Eğitimdeki başarımdan dolayı aldığı m madalyayı da Başbakan`a layık gördüm. Onun fotoğrafının üzerine astım. Başbakanımız daha büyük madalyalara layık. Yazdığım şiirleri yüzüne okumak isterdim. Bu dileğim gerçekleşirse çok sevinirim. Bu mitingde kendisine ulaşabilirsem çok mutlu olurum. Başbakan`ın da çocuklara karşı sevgi beslediğini biliyorum. Benim yüzümü gü ldüreceğine de inanıyorum."

BAŞBAKAN`I BABASI İLE KIYASLIYOR
Başbakan Erdoğan`ın zaman zaman kendisi ile kıyaslandığını ve kızın ın Başbakan`ı babası kadar sevdiğini ifade eden baba Mehmet Topbaş da: "Bu sevgi sadece onun değil, biz de çok seviyoruz. Ben babasıyım ama beni Başbakan ile kıyasla desem neredeyse eşit sevecektir. Aşırı derecede sevgisi var. Bakıyorum Başbakan`a şiirler yazıyor. Sevgisini 3 yaşındaki kardeşine de aşılamış. Kızımın en büyük hayali Baş bakan`a dokunup elini öpmektir. Bu hayali gerçeği dönüşürse çok mutlu olacağına inanıyorum" dedi.

AA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir