• DOLAR 32.536
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2493.286
  • ...
SON DAKİKA
DABB Son Toplantısını Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Açılış konuşmasını yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Birlik Müdürü Ali Ekber Asker, 1 yıl önce kurulan DABB`nin gerçekleştirdiği eğitim seminerleri sayesinde birlik gelirlerinde büyük bir artış sergilediklerini kaydetti.

 

Daha sonra söz alan Birlik Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, \"1 yıl önce kurulan ve kısa zamanda büyük yol kateden DABB bünyesindeki belediyelerin birbirleriyle olan fikir ve proje alışverişlerinin yanı sıra, düzenlenen eğitim seminerlerinde ele alınan mevzuat değişiklikleri ve mesleki bilgilendirmelerin yararlarını görmekteyiz. Bir yıllık mazisi olmasına rağmen DABB`nin gerek eğitim seminerleri, gerek kurs etkinlikleri ve bu etkinliklerden elde ettiği gelir ve gerekse de kültürel girişimleri bu birliğin kuruluş misyonunu yerine getirdiğinin bir göstergesidir. Bu etkinliklerin hayata geçmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum\" dedi.
Toplantının sonunda Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği`nin 2012 mali yılı bütçesine ek ödenek yapılması ile ilgili teklif bütçe komisyonuna gönderilirken, son olarak norm kadro ilke ve esaslarına göre kadro ihdası yapılması ile ilgili teklif görüşüldü. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir