• DOLAR 32.386
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.515
  • ...
Miniklerden 'Yaşayan Okul' projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhuriyet İlkokulu minikleri ve Okul Müdürü Hüseyin Avni Akman, okullarında hayata geçirdikleri projeleri sunmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk'ü makamında ziyaret etti.

"Önce selam sonra kelam, Söz Bende, Temiz Çevre ve Milli Kültürümüzü Yaşatma" isimli projeleri ile okullarında bir farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren Elazığ Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Hüseyin Avni Akman, öğrencilerinin ve öğretmenlerinin projeye katkılarının son derece yüksek seviyede olduğunu, bu durumun kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getirdi.

Ziyaret esnasında minik öğrenciler, 'Milli Kültürümüzü Yaşatma' projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ile "El el epenek" oyununu oynayarak diğer projelerinin de sunumunu yaptılar. Daha sonra 'Temiz Çevre' projesi dahlinde İl Milli Eğitim Müdürü Gürtürk ile minikler, Müdürlük bahçesinde çöp toplama etkinliği gerçekleştirdiler.  

Projeler hakkında bilgi alan İl Müdürü Feyzi Gürtürk, okullarda bu tarz projelerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurgulayarak öğrencilere ve okul müdürüne teşekkür etti.  (Mustafa Daştan-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir